top of page
Obrázek autoraDavid Stumpman Šnajdr

Úžasná sobota na Garage Party v Pardubicích


Tuto sobotu 11. května 2024 jsme se zúčastnili, ostatně jako každý rok, tradiční Garage Party v Pardubicích, která se konala na základně Indian Pardubice.

Jako členové klubu IMRG Prague jsme nejen podpořili naše přátele z Indian Pardubice, ale také jsme si užili plnohodnotný program plný adrenalinu, historie a komunitního ducha.

Co jsme zažili?


- Demo jízdy na nejnovějších modelech Indian Motorcycle: Mnozí z nás využili příležitost vyzkoušet si nejnovější modely motocyklů, což bylo pro mnohé vrcholné dobrodružství víkendu.

- Obdivovali jsme historické indiány: Výstava historických modelů Indian nás všechny vtáhla do hluboké historie značky.


- koupili jsme limitované edice šátků:

U příležitosti 10. výročí Indian Pardubice jsme si nemohli nechat ujít šanci získat jedinečné ručně tkané šátky.

- Účast na Jízdě Legend: Sobotní společná projížďka byla skvělou příležitostí pro všechny účastníky projevit solidaritu a lásku k motorkám.

- Návštěva obchodu: Prohlíželi jsme si širokou nabídku oblečení a doplňků, což přilákalo nejen nás, ale i mnoho dalších návštěvníků.

- Občerstvení a gril: Užili jsme si skvělé burgery, hot dogy a grilované maso. Nechybělo ani osvěžení v podobě piva, kávy a dalších.



Celý den byl naplněn přátelskou, rodinnou atmosférou, která je hlavním rysem této akce. Setkání s lidmi, kteří sdílejí stejnou vášeň pro motocykly, ať už jde o veterány či novinky na scéně, bylo inspirující a obohacující. Každý z nás si odnesl z Garage Party nezapomenutelné zážitky.


Děkujeme Indian Pardubice za skvělou organizaci a těšíme se na další společná setkání.

Jako klub IMRG Prague jsme hrdí, že můžeme podpořit takové akce, které posilují Indian mozorcycle komunitu a propagují tento životní styl.


226 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários


bottom of page