top of page
Obrázek autoraDavid Stumpman Šnajdr

Poslední Majle Severní Cesta II


O víkendu 27.9-29.9. 2024 se uskutečnila akce, ze které máme smíšené pocity a to proto, že je to poslední maile sezóny a ne kvůli programu, ten byl opět perfektní.


Poslední Majle Severní Cesta II, která přilákala mnoho členů, se i přes nepříznivé počasí, které ale nevylo celou dobu vydařila na jedničku a účastníci si odnesli nezapomenutelné zážitky.

Naše jízda začala v pátek příjezdem do penzionu Kamzík a ubytováním.

Potom nějaké to vyprávění a pivko.

V sobotu se vyjelo hned na zrána na plánovanu vyjížďku s programem.

Jedním z vrcholů programu byla návštěva **Kamenného stromu života** ve Starých Křečanech, turistické atrakce, která svou energií a atmosférou všechny přítomné nadchla.

Další nezapomenutelný zážitek si mnozí odnesli z návštěvy místní mydlárny v obci Růžová, kde si každý mohl vyrobit vlastní mýdlo – originální suvenýr z tohoto výletu.


Celou akci doprovázeli a podpořili i členové z klubu Legendy z.s , kteří nás svou přítomností poctili a přidali na významu celé události. Společné večery plné historek a sdílení zážitků byly nezapomenutelné.

Akce se nesla v přátelském duchu, bez jakýchkoli komplikací či nehod, a věříme, že na ni budou všichni dlouho vzpomínat. Bylo skvělé vidět staré přátele, poznat nové tváře a strávit čas v komunitě, která sdílí společnou vášeň k jízdě na motocyklu INDIAN.


Těšíme se na další ročník a věříme, že příští akce bude stejně úspěšná, ne-li ještě lepší!


Děkujeme všem účastníkům za skvělý víkend.

A organizátorům Janě a Standovi za super přípravu.



Kompletní fotografie



180 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page