top of page
Obrázek autoraDavid Stumpman Šnajdr

Do Maršova s Móňou a Želdou 26.-28. 7. 2024


Máme za sebou tradiční výjezd do Krkonoš, konkrétně do Penzionu Lípa.

Majitelé Karel a Milada se na nás moc těšili a hlavně jejich dcery Klárka a Krystýnka.

Od nich jsme dostali krásné dárky a moc za ně děkujeme.

Tento rok nás čekala vyjížďka na huculech - pohodová projížďka s průvodcem, ideální i pro úplné začátečníky. Je to jízda na čtyřnohém vozidle o obsahu jednoho koně, ale bez řídítek!

Pro ty, co to ještě nezkusili, je to opravdová výzva.

Ti, co se nechtěli svézt, nebo nemohli, protože nesplnili váhový limit na hucula, si dali kávu a něco dobrého na zub v chatě Kristýna, kde musíme příště určitě naplánovat zastávku alespoň na oběd.

Předtím jsme si užili krásnou prohlídku uranového dolu v polském Podgórze a tradičně jsme si dali oběd ve smažárně ryb v Meslakowicích.

Na vyjížďku s námi jela i paní domácí z penzionu Lípa a obě slečny, kterým jsme minule slíbili, že je svezeme. Myslím, že si to všechny tři opravdu užily.

Večery v penzionu byly opět naprosto skvělé, s výborným jídlem a pitím.

Během vybalování, které probíhalo v pátek, jel kolem jeden kluk Honza s kamarády a on na vozíku. Zastavil ve vratech a obdivoval naše stroje Indián.

Vzali jsme ho se podívat blíž a jemu vytryskly slzy, moc se mu to líbilo a poté jsme ho zvedli a na motorku posadili, nastartovali a nechali ho chvilku nasávat energii, kterou naše stroje dávají a umí rozdávat.

Slzy a nadšení se nedali skrývat a to nejen jeho. Dostal od nás čepici našeho klubu a ojížděl s velkou radostí a nadšením.

V neděli, když jsme odjížděli, jsme se po cestě zastavili v leteckém muzeu v Mladé Boleslavi a dali si oběd v pivovaru eMBe.


Celá akce byla opět perfektně zorganizovaná, a za to děkujeme Želdovi a Móně.


Těšíme se na další rok a další společně strávené chvíle s naším klubem IMRG Prague


179 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page