Ahoj kamarádi. Když jsem se o vánocích od Joly dozvěděl, že se do budoucna ruší každoroční akce Winter Cotliq Cup, na kterou díky atmosféře, Carlosovi a Joly nikdy nezapomenu, tak mi to přišlo líto.
Proto bych rád zahájil první ročník akce zvané prostě: Indiánský Kotlík.
Jedná se o sobotní akci ve vaření jídel inspirovaných indiánskými recepty. Ideálně v kotlíku, ale fantazii se meze nekladou. Nějaké recepty se dají najít na netu. Akce se koná v kempu s koupalištěm u Prahy, kde jsem stihl zarezervovat 7x třílůžkovou chatičku vedle sebe a před nimi bych rád viděl naše kotlíky. Na vyjímku nám dovolili postavit si stroje před chatky a postavit jeden indián stan. Mám v plánu přivézt a zapojit menší indián ledničku na maso. V kempu mají kdyžtak gril k zapůjčení (případně i přenosné ohniště).
Pátek 27.8. - Příprava akce, grill, pohoda. Máme malou rodinou odlavu - sestra má narozky, můžete připít :)
Sobota 28.8. - Dopoledne příjezd do kempu. Osvěžení a vyjížďka po Karlštejnsku a Křivoklátsku. Příjezd do kempu, vaření, ochutnávání a koupání. - Upřesníme níže.
Neděle 29.8. - Konec akce, koupání, odjezd.
Prosím ty z vás, kdo by chtěli vařit, ať se mi ozvou a dáme to dohromady. Ostatní budou hodnotit jak se nám to povedlo.
Lokalita je Karavan Camp Valek, Chrustenice. MAPA
Ubytování: Zarezervoval jsem 7x chatku vedle sebe. Chatky zarezervovány členům co si řekli. Jsou pro 3 osoby. Dále jsou stále volné 4x čtyřlůžkový pokoj se sprchou + WC a jeden apartmán 8+2 (toto si už případně rezervujte sami). A pak je samozřejmě k dispozici velký kemp pro obytku, auto, stan, spacák.
Shodou okolností 😆 v sobotu 28. slavíme s Hlubinou narozeniny, tak to píšu, ať nejste naštvaní, že jsem vám to nedal vědět 😎
POZOR, POZOR, POZOR. Pro ty co plánují příjezd v sobotu !
v sobotu 28.8. se v okoli naseho arealu kona cyklisticky zavod a nektere silnice budou docasne uzavrene. Hlavni prijezd do arealu z Lodenice do Chrustenic by mel byt uzavreny cca 12:00-15:00. Kazdopadne v tento cas by melo byt mozne projet z arealu ven a do arealu silnici vedouci z obce Male prilepy dolu do Chrustenic (na krizovatce pred arealem snad bude mozne se domluvit s organizatory zavodu na prujezdu krizovatkou do arealu):

Parádní akce hezké fotky
Aloha😀 a mokrá varianta?🤔🤘
Na tebe je spoleh kamaráde. Řeknu ostatním, aby přidali každej kilo masa😁
Já vařit nechci...ale sním a vypiju co bude🤗👍🤓
Jinak pro ty co se přihlásili a hlavně vaří jsem založil extra skupinu na messengeru, aby jsme se domluvili na podrobnostech a tady to nezahltili. Takže kdo bude mít zájem vařit, ať sem dá vědět a já ho přidám. 🫕
Stavím se pozdravit vás 28.8. 😎
Ahoj, my s Mončou se hlásíme že přijedeme na celí víkend od pátku.😉
Ahoj, hlásím se a jedu🤟 + Jana 😉. Příjezd v sobotu...
A co budeme vařit? Já s Petulou můžeme vzít špagety a kečup...🤗🍝🤓
Rgr.🥳😄
Aloha😉🤘asi by bylo vhodné hodit to na google tabulky...ostudo🙊...🤣jinak tam budeme jenom ty,Želda s Mončou a já s Petulou👍🤠
No nádhera s Mončou se hlásíme 👍